Help
RSS
English Dutch
 
PAVILJOEN Plug-In City StrijpS PAVILJOEN Plug-In City StrijpS

Nodig

€ 5.000,00

Tot nu toe

€ 740,00

0%

Finished


PAVILJOEN Plug-In City StrijpS

Nummer: 625

Beoordeel

(2 beoordelingen)  

TIP: bij storting van € 25,- heb je recht op 1 dagdeel gebruik in het komende jaar

Community-building-to-the-max!

Plug-in Paviljoen is een laagdrempelig participatie -en community project, waarin zowel bewoners, ondernemers als winkeliers op Strijp-S zich kunnen verbinden. Een project om trots op kunnen zijn. 

 

Een gezamenlijke lokatie, opgebouwd uit materialen, geschonken door diverse partijen wordt een fysieke plek waar Strijp-S elkaar kan ontmoeten. 

Laagdrempelig, open, gemeenschappelijk en opbouwend. Gezamenlijk verantwoordelijkheid nemend voor een plaats voor iedereen. Voorlopig gedoopt als Plug-in Paviljoen.

 

Een plaats op Strijp-S voor iedereen

Dit project bestaat eerst uit het bouwen, daarna uit het gebruik van het paviljoen. De ene keer tijdens een workshop, de andere keer tijdens een Strijp-S barbecue, weer een andere keer zijn bewoners aan het klussen. Dit biedt de levendigheid voor Strijp-S en de bezoekers, die steeds weer deelgenoot kunnen en mogen zijn van het leven op Strijp-S. 

 

Samen de schouders er onder

Het bouwen wordt een project op zich, een evenement, een spektakel, het geeft meteen ook de kans om te laten zien wat de kracht is van de community. Iedereen is betrokken en kan zijn of haar steentje bijdragen. En dat gebeurt al volop! Een groepje actieve bewoners van loftbewoner-s en SAS3 en Urban Shopper steken de handen al uit de mouwen en nemen het voortouw. Gevolgd door vele anderen. 

 

Wat hebben we nodig?

Via dit prachtige platform willen we u vragen geld te doneren aan dit project, om de kosten voor de realisatie van het paviljoen te kunnen dekken. 

Vele handen maken ligt werk en iedere euro brengt ons dichter bij ons einddoel: een leuke ontmoetingsplek op Strijp-S voor iedereen!

 

Wat krijg je er voor terug?

Behalve natuurlijk een prachtig paviljoen op Strijp-S, voor iedereen:

- bij storting van € 50,- krijg je een stoel met je naam er op.

- bij storting van € 100,- heb je recht op  5 dagdelen gratis gebruik in het komende jaar

- bij € 200,- 12 dagdelen

- bij € 500,- 20 dagdelen

 

Dus doneer nu meteen en draag bij aan weer een community project op Strijp-S!


PAVILJOEN Plug-In City StrijpS

Tot nu toe

(14.8%)

Beoordelingen

(2)

Bezoeken

(1223)

Nieuwe reacties


activiteiten