Help
RSS
English Dutch
 
Taekwondo-ka (17) Naar Z-Korea Taekwondo-ka (17) Naar Z-Korea

Nodig

€ 7.500,00

Tot nu toe

€ 5.173,72

0%

Finished


Taekwondo-ka (17) Naar Z-Korea

Nummer: 172

Beoordeel

(11 beoordelingen)  

English? Please have a look at the English text and video here.

De droom

Iedereen heeft een droom in het leven. Mijn droom is meedoen aan de Wereldkampioenschappen Taekwondo Poomsae in 2013. Deze zomer ben ik cum laude geslaagd voor het gymnasiumdiploma, nu kan ik volledig focussen op mijn sport.

Om mij te kwalificeren voor de WK moet ik overwinningen behalen in een serie internationale toernooien. Natuurlijk train ik elke dag om me hierop voor te bereiden. Maar ik kan niet zoveel uren maken als ik zou willen, omdat ik ook moet werken om te sparen voor de toernooien. Alle kosten moet ik zelf betalen, want Nederlandse topsporters worden pas financieel ondersteund als ze kampioen zijn; niet op hun weg daarnaartoe! 

De weg

De allerbeste voorbereiding op de kwalificatietoernooien is een trainingskamp bij de grootmeetser Kang Shinchul in Zuid-Korea, de bakermat van de taekwondosport. Daar kan ik trainen bij de topatleten uit Azië die al jaren de prijzen op de WK binnenslepen. Het trainingskamp is zwaar en niet te combineren met een baan. Er bestaat geen beurs of fonds voor dit doel. Ik ben niet rijk. Daarom doe ik een beroep op u.

De middelen

Elke euro die u in mij wilt investeren brengt mij een stap dichter bij het trainingskamp. En daarmee weer een stap dichter bij de WK Taekwondo Poomsae! Hoe meer supporters en donateurs, hoe groter mijn kans om mijn droom waar te maken.

Wilt u helpen? Klik op 'Doneer nu'.

Nodig ook andere supporters en donateurs uit via mijn Facebook pagina.

Andere manieren om te helpen:

Op 11/11 wordt er in Jacques Jour een benefietdiner georganiseerd door koks en bediening van restaurant Aan de Amstel en Jacques Jour samen. Hier vindt u informatie.

Kunstenares Catharina Reynolds heeft haar schilderij 'Schouwen' aan mij gedoneerd. Dit werk mag ik veilen en de opbrengst gaat naar mijn droom. Bieden kan via biedenopschouwen@gmail.com. Kijk hier voor een foto van mij met het schilderij.

 

De Blog

Alle donateurs worden, indien gewenst, vermeld op de blog die ik zal bijhouden op weg naar de WK. Met deze blog wil ik anderen inspireren óók hun (sport)dromen na te volgen. Bij donaties van 150 euro of meer, kunt u ook met uw (bedrijfs)logo en link op de voorpagina van de blog komen. Voor meer informatie ben ik altijd bereikbaar op matthomandersloot@hotmail.com

 

Mattho Mandersloot - Beoefent al meer dan 10 jaar taekwondo en is drager van de zwarte band. Hij traint momenteel onder de heer Bob Poublon (5e Dan) in diens sportschool American Fitness. Mattho is winnaar van de Nederlandse Kampioenschappen en de Open Nederlandse Kampioenschappen van 2008 en 2009 en de Open Nederlandse Kampioenschappen 2010. Kortgeleden werd hij na 2 maanden weinig trainen en hard werken om geld te verdienen voor dit project, toch derde bij de Nederlandse Kampioenschappen 2012.


Link: Taekwondo-ka (17) Naar Z-Korea


Project Media

Taekwondo-ka (17) Naar Z-Korea

Tot nu toe

(68.98%)

Beoordelingen

(11)

Bezoeken

(2457)

Nieuwe reacties


activiteiten