Help
RSS
English Dutch
 
Stichting 4just1.com Stichting 4just1.com

Nodig

€ 25.000,00

Tot nu toe

€ 1.331,00

0%

Nog: 215 dagen, 23 uren


Stichting 4just1.com

Nummer: 1

Beoordeel

(8 beoordelingen)  

Je hebt er ongetwijfeld mee te maken: je goede doel, je club, je school of je vereniging heeft een chronisch gebrek aan financiële middelen. Wij hebben nu de oplossing. Door op 4just1.com een project te plaatsen en natuurlijk te promoten kun je geld inzamelen voor je eigen goede doel. 4just1.com is immers ‘The Crowdfunding Network’. Ons doel is om een platform te bieden waar mensen die geld nodig hebben en mensen die geld willen geven elkaar kunnen ontmoeten. Transparantie, laagdrempeligheid en duidelijkheid staan daarbij centraal.

De kracht van de website ligt in de mensen zelf. Zij plaatsen en beheren de projecten op 4just1.com. Doneren kan al vanaf 1 euro en je kunt via de website volgen hoe de inzameling verloopt. Bovendien is het gebruik van 4just1.com voor een iedere gebruiker volledig gratis. Het is een crowdfunding network, een community site, waar bezoekers zich thuis voelen vanwege het gemeenschappelijke doel.

Zonder financiële steun kan Stichting 4just1.com niet bestaan. U kunt een bijdrage leveren. De donaties aan dit project komen ten goede aan alle projecten op www.4just1.com. Steun 4just1 World en draag bij aan alle 4just1 projecten! Wij gaan voor de nieuwe 3.0 versie

Van Mensen Voor Mensen, laat het iedereen weten via alle kanalen, Alvast bedankt!

Volg ons ook op: Facebook | Twitter  | Google+


Link: Stichting 4just1.com


Stichting 4just1.com

Tot nu toe

(5.32%)

Beoordelingen

(8)

Bezoeken

(5907)

donaties


activiteiten