Help
RSS
English Dutch
OVER ONS
ONS DOEL
ONZE FEE
CONTACT
·
Terug

OVER ONS
Het is al weer acht jaar geleden dat ťťn van de oprichters van 4just1.com een artikel las over een student die geen geld meer had om zijn studie af te maken. De student bouwde een website om duidelijk te maken aan internetgebruikers dat hij dringend geld nodig had. Binnen enkele dagen kreeg hij via zijn website voldoende geld binnen om zijn studie te kunnen afronden.

Geboeid door dit fenomeen Ė wat nu CrowdFunding heet - zijn we aan de slag gegaan om voor het inzamelen van geld door de menigte een website te bouwen. Het resultaat is een moderne website waar je eenvoudig en snel geld kunt inzamelen voor allerlei initiatieven en waar iedereen eenvoudig geld kan doneren.

Om het ingezamelde geld vervolgens te kunnen uitkeren is de Stichting 4just1.com opgericht.
Deze Stichting zet zich in voor het inzamelen van geld voor allerlei initiatieven/projecten en stelt dit geld - na aftrek van de transactiekosten Ė beschikbaar aan die initiatieven die door de Stichting zijn goedgekeurd. De Stichting is opgericht in juli 2010 en gevestigd te Best in Nederland.

Het dagelijks bestuur bestaat uit:
- Richard van den Bosch (voorzitter)
- Peter-Paul van Duren (penningmeester)

Daarnaast werkt de Stichting met vrijwilligers die samen met het bestuur Team 4just1 vormen.

Namens Team 4just1.com heten wij je van harte welkom en wensen wij je veel succes met het opzetten/bedenken van initiatieven/projecten op 4just1.com.

Team 4just1.com

ONS DOEL
Je hebt er ongetwijfeld mee te maken: je goede doel, je club, je school of je vereniging heeft een chronisch gebrek aan financiŽle middelen. Wij hebben nu de oplossing. Door op 4just1.com een project te plaatsen en natuurlijk te promoten kun je geld inzamelen voor je eigen goede doel. 4just1.com is immers ĎThe Crowdfunding Networkí. Ons doel is om een platform te bieden waar mensen die geld nodig hebben en mensen die geld willen geven elkaar kunnen ontmoeten. Transparantie, laagdrempeligheid en duidelijkheid staan daarbij centraal.

De kracht van de website ligt in de mensen zelf. Zij plaatsen en beheren de projecten op 4just1.com. Doneren kan al vanaf 1 euro en je kunt via de website volgen hoe de inzameling verloopt. Bovendien is het gebruik van 4just1.com voor een iedere gebruiker volledig gratis. Het is een crowdfunding network, een community site, waar bezoekers zich thuis voelen vanwege het gemeenschappelijke doel.

Over ons

ONZE 0% FEE
De Stichting 4just1.com dekt de kosten voor de website (ontwikkeling en onderhoud) uit sponsoring, advertenties en donaties op ons eigen project 4just1world.com.
Dit betekent dat 100% van elke donatie ten goede komt aan het goede doel, met uitzondering van de transactiekosten. Dit maakt ons uniek. Banken en financiŽle instellingen brengen de Stichting namelijk kosten in rekening voor elke transactie (een donatie is een banktransactie). De hoogte van deze zogenoemde transactiekosten verschillen per betaalmethode.


Hieronder een overzicht van de kosten die de banken en financiŽle instellingen in rekening brengen voor een transactie.

Als je hierover vragen hebt, neem dan contact met ons op. Klik hier: contact

CC_transactiekosten_NL


Telephone Number : +31 (0) 40 †230 4 230

E-mailadres : Team 4just1.com

New contactstuur me een kopie
Verstuur
·
Terug

Zoek projecten & doneer

sponsorplaats

Hier staan met je project?
mail ons! team@4just1.com ovv Block
Word ook vriend van 4just1.com